15 virtuves triki, kas ieekonomēs tavu laiku un saudzēs nervus! Izmantoju regulāri...

Advertisement
Advertisement

Šodien mūsu komanda iepriecinās mīļotās lasītājas ar kārtējo ieteikumu listi, kura palīdzēs katrai saimniecei sasniegt jaunas kulinārijas virsotnes. Mēs esam iemācījuši tev pareizi glabāt produktus saldētavā, uzsildīt sviestu, izņemt kauliņus no ķiršiem un daudzām citām vērtīgām lietām.

 

Raksta turpinājums - lapa #1
Vērtīgi ieteikumi saimniecēm

1. Ja pēc gardas maltītes pagatavošanas ir palicis pāri nedaudz mērces, ielej to ledus formiņās un atstāj saldētavā. Vajadzīgā momentā izņem un izmanto, kā mērci ēdieniem.
2. Visvienkāršākais variants kā notīrīt griešanas dēli: sagriez citronu uz pusēm un ar vienu no tām noberz dēli no abām pusēm, tad apber dēli ar rupju sāli un atstāj uz 15 minūtēm. Pēc šī laika, paņem otro citrona pusi un atkal noberz dēli no abām pusēm. Nedaudz paberzē ar skrāpi un nomazgā dēli ar ūdeni.
3. Lai neizmestu šokolādes krēma atliekas, ieliec burkā nedaudz saldējuma, un kārtīgi izmaisi ar karoti. Līdzīgi var rīkoties arī ar džema un ievārījuma burkām.
4. Gribi sagriezt svētku torti ideāli? Izmanto tam zobu diegu!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 20:13 19.05Viktors
Welos atrast otru pusiti
0 0 19:06 29.04Taa sanaaca
Jaa,cukura daudzums nav uzrakstiits.
1 0 15:48 20.04Lāsma
Darbs? tas ko tu tur raksti ir sviests . Ej uz mājām strāda , un pasaki savam darba kolēģim , ka tu vēlies strādāt ar jūsu attiecībām , apskatīsies ko viņš tev pateiks , nu es viņa vieta tevi nahuj pasūtītu!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017