Ēdiens, kurš sadedzina taukus gaismas ātrumā: ēdu, izbaudu un tievēju!

Advertisement
Advertisement

Šai patiešām gardai uzkodai no baklažāniem ir daudz priekšrocību: Maz sastāvdaļu, ātra un vienkārša pagatavošana, apetetelīgs izskats... BET tas vēl nav viss!

Raksta turpinājums - lapa #1
Mini pica no baklažāniem – tā vēl arī sadedzina taukus: jo vairāk ēd, jo aktīvāk notiek notievēšanas process! Ne ēdiens, bet brīnums!
Diētiska uzkoda no baklažāniem

Sastāvdaļas

- 1 vidējs baklažāns;
- ½ tējk. sāls;
- nedaudz svaiga bazilika;
- 1 ēdamk. eļļas;
- 1 ēdamk. diētiska siera;
- 2 daiviņas ķiploka;
- 1 liels tomāts;
- garšvielu maisījums.
Pagatavošana

1. Baklažānu nomazgā, apgriez malas. Sagriež gredzenos, 1 cm biezumā un iemērc aukstā, sālītā ūdenī uz pāris minūtēm, lai pazustu rūgtums.
2. Izņem baklažānus no ūdens, nosusini papīra dvielī. Sasildi cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
3. Ķiploku sasmalcini un apcep eļļā līdz zeltainam tonim.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 15:57Dvinis.
Nu ties teapijums.Visu dvinus ko es pazistu .Tadi ari ir.
0 0 22:48 27.08:)
Ar tītara malto gaļu šovasar top ēdiens
0 1 22:33 20.08Anita
Sviests.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017