Ēdiens, kurš sadedzina taukus gaismas ātrumā: ēdu, izbaudu un tievēju!

Advertisement
Advertisement

Šai patiešām gardai uzkodai no baklažāniem ir daudz priekšrocību: Maz sastāvdaļu, ātra un vienkārša pagatavošana, apetetelīgs izskats... BET tas vēl nav viss!

Raksta turpinājums - lapa #1
Mini pica no baklažāniem – tā vēl arī sadedzina taukus: jo vairāk ēd, jo aktīvāk notiek notievēšanas process! Ne ēdiens, bet brīnums!
Diētiska uzkoda no baklažāniem

Sastāvdaļas

- 1 vidējs baklažāns;
- ½ tējk. sāls;
- nedaudz svaiga bazilika;
- 1 ēdamk. eļļas;
- 1 ēdamk. diētiska siera;
- 2 daiviņas ķiploka;
- 1 liels tomāts;
- garšvielu maisījums.
Pagatavošana

1. Baklažānu nomazgā, apgriez malas. Sagriež gredzenos, 1 cm biezumā un iemērc aukstā, sālītā ūdenī uz pāris minūtēm, lai pazustu rūgtums.
2. Izņem baklažānus no ūdens, nosusini papīra dvielī. Sasildi cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Saistītie raksti

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 14:32 04.01Žanis
Nabaga Daiga. Jūtu līdzi.
0 0 22:40 27.12.2016Tante
Medus karoti arī jāliek uz sejas?
1 0 11:40 27.12.2016Saule
Ha ha ha. Kā vēlies, vari nemazgāt. :D

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Daudz laika pavadi pie datora?
Proti kādu svešvalodu?
Un gribi nopelnīt?

Iespējams šis ir darbiņš tieši Tev!
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017