Ēdiens, kurš sadedzina taukus gaismas ātrumā: ēdu, izbaudu un tievēju!

Advertisement
Advertisement

Šai patiešām gardai uzkodai no baklažāniem ir daudz priekšrocību: Maz sastāvdaļu, ātra un vienkārša pagatavošana, apetetelīgs izskats... BET tas vēl nav viss!

Raksta turpinājums - lapa #1
Mini pica no baklažāniem – tā vēl arī sadedzina taukus: jo vairāk ēd, jo aktīvāk notiek notievēšanas process! Ne ēdiens, bet brīnums!
Diētiska uzkoda no baklažāniem

Sastāvdaļas

- 1 vidējs baklažāns;
- ½ tējk. sāls;
- nedaudz svaiga bazilika;
- 1 ēdamk. eļļas;
- 1 ēdamk. diētiska siera;
- 2 daiviņas ķiploka;
- 1 liels tomāts;
- garšvielu maisījums.
Pagatavošana

1. Baklažānu nomazgā, apgriez malas. Sagriež gredzenos, 1 cm biezumā un iemērc aukstā, sālītā ūdenī uz pāris minūtēm, lai pazustu rūgtums.
2. Izņem baklažānus no ūdens, nosusini papīra dvielī. Sasildi cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 20:21amanada
Mīļie psihologi, galīgi garām, lai būtu labs psihologs ir jābūt dzīves pieredzei,nevis grāmatās izlasītais!
0 0 Vakar 16:16Sintija
Sveika es izmantoju arī želatīnu pudiņa vietā, jo biju to aizmirsusi nopirkt un sanāca labi
0 0 23:23 22.05Monika
Mūsdienās viss der!Un jo briesmīgāk,jo modernāk!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017