Knifiņi, kurus slēpj profesionāli pavāri. Tagad gatavot ir vēl vieglāk!

Advertisement
Advertisement

Visi mēs agrāk vai vēlāk sastopamies ar plīti. Gatavot mīl ne visi, bet izbaudīt veselīgu un garšīgu ēdienu – visi.


Lai gatavotu ātri un garšīgi, nav jābūt ekspertam, pietiek, ja zināt pāris kulinārijas knifiņus.
Mūsu komanda ir sagatavojusi tev kulinārijas knifiņus, kurus pārzina tikai pieredzējuši pavāri.

 

Raksta turpinājums - lapa #1
Kulinārijas knifiņi

1. Ja tu gribi tikt pie dūmu aromāta, bet nav iespēja cept uz grila vai ugunskurā, gatavo ogļu pannā!
2. Pirms sākt putot olas dzeltenumus, pārdur tos ar dakšiņu, tā būs vienkāršāk tās sakult.
3. Sasit olu uz plakanas virsmas, tā čaulas saplīsīs vienmērīgāk.
4. Mīklu cepumiem mīci ar rokām, tā mitrums labāk iemaisīsies un cepumi būs gardāki.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 20:13 19.05Viktors
Welos atrast otru pusiti
0 0 19:06 29.04Taa sanaaca
Jaa,cukura daudzums nav uzrakstiits.
1 0 15:48 20.04Lāsma
Darbs? tas ko tu tur raksti ir sviests . Ej uz mājām strāda , un pasaki savam darba kolēģim , ka tu vēlies strādāt ar jūsu attiecībām , apskatīsies ko viņš tev pateiks , nu es viņa vieta tevi nahuj pasūtītu!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017