Knifiņi, kurus slēpj profesionāli pavāri. Tagad gatavot ir vēl vieglāk!

Advertisement
Advertisement

Visi mēs agrāk vai vēlāk sastopamies ar plīti. Gatavot mīl ne visi, bet izbaudīt veselīgu un garšīgu ēdienu – visi.


Lai gatavotu ātri un garšīgi, nav jābūt ekspertam, pietiek, ja zināt pāris kulinārijas knifiņus.
Mūsu komanda ir sagatavojusi tev kulinārijas knifiņus, kurus pārzina tikai pieredzējuši pavāri.

 

Raksta turpinājums - lapa #1
Kulinārijas knifiņi

1. Ja tu gribi tikt pie dūmu aromāta, bet nav iespēja cept uz grila vai ugunskurā, gatavo ogļu pannā!
2. Pirms sākt putot olas dzeltenumus, pārdur tos ar dakšiņu, tā būs vienkāršāk tās sakult.
3. Sasit olu uz plakanas virsmas, tā čaulas saplīsīs vienmērīgāk.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 20:13 09.02...
Cerams ka nebus tikai tads oats liktenis
0 0 11:51 09.02O
Vai tiešām kādam tāda sieviete patīk?
1 1 14:08 04.02ešuks
īstenībā ,es smējos ,kā kutināta,,,,,,,malacis,,,,,,,iemācījās novērtēt,,,,

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017