Kulinārijas noslēpumi par kuriem nezina pat tava mamma

Advertisement
Advertisement

Virtuve - tā ir vieta kur mēs pavadām lielu daļu sava laika, gatavojot un ēdot tajā. Bieži vien mēdz būt tā, ka dēļ savas nezināšanas, mēs netīšām bojājam produktus, vai arī vienkārši nezinām, ka kafiju var padarīt garšīgāku ar šķipsniņu sāls, bet lai siers necietētu, vienkārši vajag sasmērēt viņu ar sviestu. Tālāk jūs gaida pāris virtuves un kulinārijas ieteikumi.

Avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Lai cepšanas laikā eļļa nešļakstītos, vajag eļļā iebert mazliet sāls.
Rauga vietā mīklai var pievienot mazliet konjaka - mīkla kļūs aromātiskāka un garšīgāka.
Akniņa būs garšīgāka, ja pirms cepšanas uzbērsiet tai cukuru
Lai olas vārīšanas laikā neiešķīstu, vajag tās pirms vārīšanas atvēsināt aukstā ūdenī.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 20:13 19.05Viktors
Welos atrast otru pusiti
0 0 19:06 29.04Taa sanaaca
Jaa,cukura daudzums nav uzrakstiits.
1 0 15:48 20.04Lāsma
Darbs? tas ko tu tur raksti ir sviests . Ej uz mājām strāda , un pasaki savam darba kolēģim , ka tu vēlies strādāt ar jūsu attiecībām , apskatīsies ko viņš tev pateiks , nu es viņa vieta tevi nahuj pasūtītu!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017