Sulīgs vistas cepetis

Advertisement
Foto: co.ke
Advertisement

Dadzi cep vistu cepeškrāsnī ­ process nav ilgs, rezultāts zināms. Restorāna šefpavārs Georgijs Trojans dalās savu metodi, kā izcept vistu. Tā gan aizņems vairāk laika, bet neesiet slinki un jūs iegūsiet maigu un sulīgu gaļu, bet jūsu draugi un radi laizīs pirkstus un slavēs jūsu pagatavoto maltīti.

Raksta turpinājums - lapa #1
Sastāvdaļas

­ 1,5 kg vidēja izmēra lauku vistas;
­ 2 ēdamkarotes sviesta;
­ apelsīns;
­ pētersīļi;
­ vidējs sīpols.

Marinādei

2 l ūdens;
50 gr sāls;
15 gr cukura;
3 gr svaiga timiāna;
5 gr ķiploku;
3 gr nemaltu piparu;
laurlapas;
2 gr rozmarīna.
Foto: co.ke
Pagatavošana soli pa solim

1. solis
Uzsildiet ūdeni līdz 60 grādiem un pievienojiet visus ingredientus. Kad ūdens atdzisīs līdz istabas temperatūrai, iegremdējiet tajā vistu un ielieciet trauku ar vistu ledusskapī uz vienu diennakti.

2. solis
Izņemiet vistu no marinādes un nosusiniet. Sadaliet apelsīnu 4 daļās, samaisiet ar sasmalcinātu sīpolu un rozmarīnu. Ar šo masu piepildiet vistu. Nosmērējiet vistu ar sviestu.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 18:37 09.06Versis
Vērsis pats par visiem sarakstījis, bet par sevi neatklāj
0 0 20:29 07.06Arda
Skaisti cilvēki!
0 0 09:00 07.06Aiga
Pilnīgas muļķības, un tāds laiks 22.00, laikam, neeksistē :D

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017