Torte – skaistule bez trūkumiem! Cept nevajag, šokolāde, iebiezinātais piens – lielisks rezultāts!

Advertisement
Advertisement

Mūsu komanda piedāvā šokolādes tortes recepti, kura ir ļoti garda un tikpat gardi izskatās. Bez miltiem un mīklas, olām, tas ir ideāls tiem, kuriem negribas ķēpāties ar cepšanu.


Kļūdīties gatavojot nav iespējams, sabojāt torti nav iespējams. Vienīgais, kam ir jāpievērš uzmanība – produktu kvalitāte.


Saldam krējumam ir jābūt pietiekami treknam, bet šokolādei ir jābūt tieši rūgtai, lai kompensētu MUSSa maigumu un iebiezinātā piena saldumu. Šķīstošais pudiņš paciņās ir atrodams, jebkurā veikalā garšvielu nodalījumā.

Raksta turpinājums - lapa #1
Šokolādes torte bez cepšanas

Lai Tevi nebaida garais ingredienta saraksts: tie visi atkārtojas! Pagatavošana – vienkāršāka par vienkāršu: izkausē, samaisi, ielej formā.

Sastāvdaļas pamatam

- 250 gr biskvītu cepumu;
- 200 gr rūgtās šokolādes;
- ½ gl. iebiezinātā piena;
- ½ gl. saldā krējuma (38%).

Sastāvdaļas MUSSam no iebiezinātā piena

- 500 gramu saldā krējuma (38%);
- 1 iepakojums (80gr) šķīstošā pudiņa;
- 2 ēdamk. iebiezinātā piena.

Sastāvdaļas glazūrai

- 150 gr rūgtās šokolādes;
- 150 ml saldā krējuma (38%);
- 50 gr sviesta.
Pagatavošana

1. Traukā savieno sastāvdaļas no pamata: šokolādi, iebiezinātā piena un saldā krējuma. Uzliec trauku uz uguns un, regulāri maisot, izkausē, līdz izveidojas vienmērīga masa.
Noņem trauku no uguns, kad šokolādes masa ir nedaudz atdzisusi, iemaisi cepumus, kuri ir saplēsti ne pārāk smalkos gabaliņos.
2. Tortes formā (24 diametrā) ieklāj pergamentu. Ja gribi torti ar ideālajām malām, ieliec formā konditorejas gredzenu. Ja tāda nav – nekas.
Izliec šokolādes masu ar cepumiem formā un izlīdzini, lai tā ir visās malās vienmērīgi.
3. Pagatavo MUSS no iebiezinātā piena: samaisi, tad uzputo saldo krējumu un šķīstošo pudiņu. Beigās pievieno iebiezināto pienu.
4. Ielej MUSS uz pamatni, izlīdzini. Ieliec torti saldētavā uz stundu.
5. Glazūrai izkausē šokolādi un sviestu, pieliec klāt saldo krējumu, un maisot, izkausē masu līdz viendabīgam stāvoklim. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un uzlej glazūru virsū MUSSam. Ieliec torti ledusskapī, lai glazūra sastingst.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 23:33 30.11Inese
Sen zināms jau viss! Gaidiju kādas praktiskākas un lietderīgākas lietas...
1 0 20:44 26.11Hmmm...
Es arī nepiekrītu!
Visi teroristi ir ar brūnām acīm,kuri jau savos bērnos ieliek nežēlību,citu tautu,reliģijas piekritēju un sieviešu nicināšanu!
Tie tieši ir visbriesmīgākie cilvēki!
1 0 22:33 25.11Aivars
Nu pilnīgs murgs

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017