Tu vēl nekad neesi mēģinājis šādu ēdienu no vistas gaļas! Atgādina maigu zivtiņu...

Advertisement
Advertisement

Vistas fileja ar Parmezāna sieru un garšvielu aromātu – nenoliedzami, viens no izmeklētākajiem ēdieniem. Aizmirsti par ilgu stāvēšanu pie plīts un nogurdinošu gaidīšanu! Mūsu recepte neprasīs no tevis daudz laika: kopējais pagatavošanas laiks aizņems 40 minūtes.

Raksta turpinājums - lapa #1
Vistas fileja, cepta sierā

Tev būs nepieciešams katls (noder arī jebkura dziļā panna) un sekojošās sastāvdaļas.

Sastāvdaļas

- 1 ēdamk. olīveļļas;
- 4 gb vistas filejas;
- sāls, pipari;
- neliels sīpols, kurš iepriekš sagriezts mazos kubiņos;
- sasmalcināta ķiploka daiviņa;
- 450 gr makaronu (vislabāk trubiņas);
- 2,5 gl vistas buljona;
- 40 gr sakapātu, konservēto tomātu;
- 1 gl sarīvēta Mocarella siera;
- 0,5 gl sarīvēta Parmezāna siera;
- 1 ēdamk. itāļu garšvielu maisījuma (tradicionāli tajā ietilpst: oregano, baziliks, ķiploks, sīpols, čabers un citronzāle);
- 4 gl sasmalcinātu spinātu.
Pagatavošana

1. Sakarsējiet traukā olīveļļu un ielieciet tajā vistas fileju. Uzberot sāli un piparus, atstāj uz vidējas uguns, līdz parādās zeltaina garoziņa ( 3- 4 minūtes uz katras puses). Pēc tam, noliec vistas fileju traukā.
2. Tad tajā pašā eļļā apcep sīpolu un ķiploku. Cep 3 minūtes.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 07:12 20.02Mārtins
meitenes ir tādas kuras izmanto puišus
0 0 20:01 18.02x
idiots
0 0 20:13 09.02...
Cerams ka nebus tikai tads oats liktenis

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017