12 veselīgi produkti, kurus mēs visu dzīvi esam ēduši nepareizi

Advertisement
Advertisement

Mēs esam par to, lai ēdiens mūsos radītu baudu un jēgu: lūk jums pāris vienkāršas rekomendācijas, kuras palīdzēs padarīt jūsu ēdienu mazliet veselīgāku.

Raksta turpinājums - lapa #1
1. Griķi

Iemesls: griķi ir bagāti ar dzelzi, bet piens ar kalciju. Atsevišķi tas viss ir labi un veselīgi, bet kopā šie elementi traucē viena otra iedarbībai.
2. Jaunie kartupeļi

Iemesls: visi kartupeļi labumi - kālijs, dzelzs, fosfors, C vitamīns, glabājas tieši mizā. Svarīgi: ja kartupelis ir kļuvis zaļgans, tajā ir uzkrājies kaitīgais toksīns - solonīns, no tādas mizas labāk ir atteikties.
3. Kivi

Iemesls: iegūsim trīs reizes vairāk antioksidantu, uzveiksim stafilokoku un zarnu nūjiņu.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 21:48 26.12.2018mhm
kā ir sevi jānīst, lai tā izķēmotu...
0 0 12:05 26.12.2018didam
ak Dievs. Varbūt tad nemeklējiet sievietes, ja jau jūs tā jāliek mierā? Pārcelieties uz dzīvi uz vientuļas salas, un būs jums miers ;)
Secinājums viens - slima cilvēka pārdomas par to, ko viņš viskvēlāk vēlas....
0 0 23:53 18.12.2018Krista
Tā kā rakstīts, ka torti nevar sabojāt un nevar nesanākt, nolēmu izmēģināt. Tomēr ar musu kaut kas nesanāca. Uz 500 ml saldā krējuma 80g sausā pudiņa sanāca negarsiga miltaina masa. Nodomāju, varbūt kļūda gramos un vajadzēja tomēr 1 paciņu (40g).Pielēju vēl saldā krējuma. Miltaina garša nebija vairs tik izteikta, bet tomēr saglabājās. Krējums arī nesaputojās. Nācās izliet ārā, skriet uz veikalu pēc vēl saldā krējuma un želatīna.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2019