Ātri un garšīgi: Zefīru kārtojums ar ogām!

Advertisement
Advertisement

Uzņēmēja un saldummīle Gundega Skudriņa atzīst, ka viņas ģimene un draugi visvairāk iecienījuši zefīra saldo ar svaigām (ziemā saldētām) ogām, raksta "kasjauns.lv".

 

Nepieciešams (pietiks pat 10 taviem ciemiņiem):

 

1 iepakojums zefīra (vislabāk izvēlēties klasiskos zefīrus)
½ litrs zemeņu, 200 g melleņu
1 ½ ēdamkarote cukura
200 g putukrējuma
piparmētru vai citronmētru lapas dekorēšanai

 

"Recepte ideāli piemērota steidzīgajām saimniecēm, jo šo gardumu var pagatavot apmēram 30 minūtēs. Vien jāieplāno laiks – 5 līdz 6 stundas – kad saldo nepieciešams turēt ledusskapī. Tad tas kļūst tumīgāks (pašai būs vieglāk sadalīt porcijās) un gardāks, jo ogas un putukrējums būs lieliski sasūcies zefīros. Šis "saldais" gan ir kārtīga kaloriju bumba, bet ik pa reizei katra no mums varētu to atļauties," smaidot, stāsta Gundega.

 

Via:mixnews.lv

Raksta turpinājums - lapa #1

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 21:48 26.12.2018mhm
kā ir sevi jānīst, lai tā izķēmotu...
0 0 12:05 26.12.2018didam
ak Dievs. Varbūt tad nemeklējiet sievietes, ja jau jūs tā jāliek mierā? Pārcelieties uz dzīvi uz vientuļas salas, un būs jums miers ;)
Secinājums viens - slima cilvēka pārdomas par to, ko viņš viskvēlāk vēlas....
0 0 23:53 18.12.2018Krista
Tā kā rakstīts, ka torti nevar sabojāt un nevar nesanākt, nolēmu izmēģināt. Tomēr ar musu kaut kas nesanāca. Uz 500 ml saldā krējuma 80g sausā pudiņa sanāca negarsiga miltaina masa. Nodomāju, varbūt kļūda gramos un vajadzēja tomēr 1 paciņu (40g).Pielēju vēl saldā krējuma. Miltaina garša nebija vairs tik izteikta, bet tomēr saglabājās. Krējums arī nesaputojās. Nācās izliet ārā, skriet uz veikalu pēc vēl saldā krējuma un želatīna.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2019