Cikos ir piedzimis jūsu mazulis?

Advertisement
Advertisement

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka dzimšanas laiks varētu ietekmēt tavu dzīvi? 

 

Lasi tālāk un pārbaudi, vai tā ir!

Raksta turpinājums
No 24:00 līdz 2:00 dzimst paši ziņkārīgākie un zinātkārie cilvēki;
No 2:00 līdz 4:00 dzimst patērētāji un labi darbinieki, kuri zina savu labumu;
No 4:00 līdz 6:00 dzimst cilvēki ar „pioniera” nosliecēm, viņi iet uz priekšu, lai vai kas, vienmēr priekšgalā un ir ļoti tieši.
No 6:00 līdz 8:00 dzimst mistiķi un sapņotāji ar smalku dvēselisko stāvokli.
Foto: vix.com
No 8:00 līdz 10:00 dzimst humānisti un mīļumiņi;
No 10:00 līdz 12:00 dzimst godīgie un karjeristi;
No 12:00 līdz 14:00 dzimst riskantu avantūru mīlētāji un piedzīvojumu meklētāji;
No 14:00 līdz 16:00 dzimst tie, kuri mīl grūtības un satraukumus;
Foto: webmd.com
No 16:00 līdz 18:00 dzimst miermīlīgie un ar labu dvēseli;
No 18:00 līdz 20:00 dzimst garīgi stiprie;
No 20:00 līdz 22:00 dzimst „Zvaigznes”, kuriem kategoriski nepiestāv mazās lomas dzīvē;
No 22:00 līdz 24:00 dzimst filozofi ar harmonisku iekšējo pasauli, bet dažreiz ar neadekvātu reakciju.

Interesanti, vai ne? Atbalsti mūsu portālu – dalies!

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 21:48 26.12.2018mhm
kā ir sevi jānīst, lai tā izķēmotu...
0 0 12:05 26.12.2018didam
ak Dievs. Varbūt tad nemeklējiet sievietes, ja jau jūs tā jāliek mierā? Pārcelieties uz dzīvi uz vientuļas salas, un būs jums miers ;)
Secinājums viens - slima cilvēka pārdomas par to, ko viņš viskvēlāk vēlas....
0 0 23:53 18.12.2018Krista
Tā kā rakstīts, ka torti nevar sabojāt un nevar nesanākt, nolēmu izmēģināt. Tomēr ar musu kaut kas nesanāca. Uz 500 ml saldā krējuma 80g sausā pudiņa sanāca negarsiga miltaina masa. Nodomāju, varbūt kļūda gramos un vajadzēja tomēr 1 paciņu (40g).Pielēju vēl saldā krējuma. Miltaina garša nebija vairs tik izteikta, bet tomēr saglabājās. Krējums arī nesaputojās. Nācās izliet ārā, skriet uz veikalu pēc vēl saldā krējuma un želatīna.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2019