Kulinārijas noslēpumi par kuriem nezina pat tava mamma - 2 

Advertisement
Advertisement

Virtuve - tā ir vieta kur mēs pavadām lielu daļu sava laika, gatavojot un ēdot tajā. Bieži vien mēdz būt tā, ka dēļ savas nezināšanas, mēs netīšām bojājam produktus, vai arī vienkārši nezinām, ka kafiju var padarīt garšīgāku ar šķipsniņu sāls, bet lai siers necietētu, vienkārši vajag sasmērēt viņu ar sviestu. Tālāk jūs gaida pāris virtuves un kulinārijas ieteikumi.

Avots

Raksta turpinājums - lapa #1
Kā dārzeņiem atgriezt svaigumu?
Visiem ir gadījies, kad dārzeņi ir ilgi nostāvējuši un tie zaudē savu apetītelīgo izskatu. Pamēģiniet viņus uz kādu laiku ielikt etiķa ūdenī. Tas palīdzēs tiem atgūt svaigumu.
Kā ilgāk noturēt banānu svaigu?
Tiem kam dikti garšo gardie banāni, zina, ka šis auglis ilgi svaigs nestāv. Lai saglabātu banāna svaigo izskatu uz ilgu laiku banāna galus vajag aptīt ar skoču un melnēt tas sāks par 3-5 dienām vēlāk.
Kā glabāt ananāsus?
Interesanti, bet fakts. Lai ananāsi ilgāk stāvētu sulīgi un gardi, viņus labāk glabāt ar kājām gaisā. Bet vajag noraut visas lapas no ananāsa.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 1 13:05 06.08Einars
Nu tāds bullshits :D
0 0 14:28 27.07N
Kundzīt izbeidz
Ne tu attiecības esi veidojusi, ne tev tiesības tās sagraut !
0 0 19:58 26.07vitena
Taisnība lielā mērā ir.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017