Neticami garda uzkoda: pildītie kabači ar vistas fileju un tomātiem

Advertisement
Foto: com.ua
Advertisement

Nu ko meitenes, ir svaigu dārzeņu sezona un mūsu dārzus priecē zaļumi, dārzeņi un augļi.

 

Piedāvājam jums ļoti gardu un veselīgu uzkodas recepti. 

 

 

 

Raksta turpinājums
Foto: com.ua
Lai pagatavotu šo gardo uzkodu un palutinātu savu ģimeni, mums būs nepieciešams:

Vistas fileja - 500g,
Jaunie kabači - 4gab,
Sīpols - 1gab,
Paprika - 1gab,
Tomāts - 1gab,
Cietais siers - 100g,
Saldais krējums - 200ml,
Tomātu mērce - 1 ēd.k,
Baziliks dilles vai pētersīļi,
Sviests un augu eļļa - cepšanai,
Cukurs - pēc garšas,
Sāls, pipari - pēc garšas.
1. Kabačus nomazgā un sagriež gareniski uz pusēm. Uzmanīgi izņem mīkstumu, atstāj tā, lai sanāk laiviņas.

2. Pannā uzsilda nedaudz augu eļļas, izliek laiviņas un apcep no abām pusēm līdz zeltainai nokrāsai. Ielej pannā nedaudz ūdeni, nogriež liesmu līdz minimālam. Gatavo zem vāka kamēr kabači kļūs mīksti, apmēram 10-15 minūtes. Nepieciešamības gadījumā pielej vēl mazliet ūdens. Pārliek cepešpannā.

3. Vistas fileju noskalo, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos. Kabaču mīkstumu arī sagriež kubiciņos. Papriku nomazgā, izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos. Tomātiem noņem ādiņu, sagriež nelielos kubiciņos. Sīpolu un ķiploku notīra un smalki sagriež. Zaļumus nomazgā, nosusina un sakapā.

4. Uz pannas uzsilda sviesta un augu eļļas maisījumu, pievieno vistas fileju un apcep, pastāvīgi apmaisot uz stipras uguns. Sulai, kas izdalās no gaļas, vajadzētu iztvaikot. Pievieno vēl nedaudz sviesta, uzber sāli un piparus, samaisa un noņem pannu no uguns. Vistu uzliek uz šķīvja un apsedz ar foliju.

5. Pannā uzsilda sviesta un augu eļļas maisījumu, izliek sīpolus, mazliet sāli pievieno un apcep līdz mīkstumam. Pievieno papriku un cep ik pa laikam apmaisot 3-5 minūtes. Pievieno sagrieztu kabaču mīkstumu, cep 3-5 minūtes.

6. Pievieno vistu, tomātus, zaļumus un ķiplokus. Pieber garšvielas un samaisa.

7. Mērcei samaisa tomātu mērci un saldo krējumu, pieber sāli.

8. Uzpilda kabačus ar pildījumu un aplej ar mērci. Uzber sarīvētu sieru.

9. Cep pildītos kabačus 180 grādu karstā cepeškrāsnī 30-40 minūtes. Pasniedz karstus.

LABU APETĪTI!

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 1 13:05 06.08Einars
Nu tāds bullshits :D
0 0 14:28 27.07N
Kundzīt izbeidz
Ne tu attiecības esi veidojusi, ne tev tiesības tās sagraut !
0 0 19:58 26.07vitena
Taisnība lielā mērā ir.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017