Pēdējās īsziņas, ko cilvēki raksta saviem bijušajiem

Advertisement
Foto: wp.com
Advertisement

Agrāk šķiršanās caur īsziņām likās muļķīgi. Tagad tā jau ir gandrīz norma. Pāris cilvēki ir padalījušies, kādas pēdējās īsziņas viņi ir rakstījuši saviem bijušajiem.

Raksta turpinājums - lapa #1
`Es zinu, ka mēs nevaram būt kopā. Bet es ceru, ka tu zini, ka es tevi mīlēšu vienmēr. Es nekad neaizmirsīšu to, kas ir bijis starp mums`.

`Tiksimies ellē`.

`Tu biji priekš manis vesela pasaule`.
Foto: wp.com
`Es gribētu, lai tu cīnies par mums tā, kā cīnījos es. Es gribētu, lai tu jūti to pašu, ko jutu es. Bet tev nekā tāda nebija. Priekš kam censties tālāk? Man pietiek`.

`Tu esi nožēlojams. Tagad tava seja man liek smieties. Tu neesi pelnījis nevienu manu asaru`.

`Tev ir laiks mani laist vaļā. Lūdzu, mūsu abu dēļ`.
Foto: wp.com
`Ej na* par to, ka izlikies. Par to, ka meloji man. Es vairāk negribu tevi redzēt. Nezvani man un neraksti. Tu man esi apriebusies`.

`Piedod. Zinu, ka nevaru neko pateikt, lai labotu, bet piedod. Es negribēju, lai viss tā beigtos`.

`Es nezinu, kā dzīvošu tālāk bez tevis. Kas būs, ja man tevi vajadzēs, bet tu nebūsi blakus? Ja satiksies ar kādu agrāk par mani? Ko man tad darīt?`

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 21:48 26.12.2018mhm
kā ir sevi jānīst, lai tā izķēmotu...
0 0 12:05 26.12.2018didam
ak Dievs. Varbūt tad nemeklējiet sievietes, ja jau jūs tā jāliek mierā? Pārcelieties uz dzīvi uz vientuļas salas, un būs jums miers ;)
Secinājums viens - slima cilvēka pārdomas par to, ko viņš viskvēlāk vēlas....
0 0 23:53 18.12.2018Krista
Tā kā rakstīts, ka torti nevar sabojāt un nevar nesanākt, nolēmu izmēģināt. Tomēr ar musu kaut kas nesanāca. Uz 500 ml saldā krējuma 80g sausā pudiņa sanāca negarsiga miltaina masa. Nodomāju, varbūt kļūda gramos un vajadzēja tomēr 1 paciņu (40g).Pielēju vēl saldā krējuma. Miltaina garša nebija vairs tik izteikta, bet tomēr saglabājās. Krējums arī nesaputojās. Nācās izliet ārā, skriet uz veikalu pēc vēl saldā krējuma un želatīna.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2019