Rulete no laša

Advertisement
Advertisement

Sastāvdaļas


- 800 gr mazsālīta laša vienā gabalā;
- 300 gr kausēta siera;
- 2 ēdamk. saldā krējuma (22%);
- vidēja diļļu buntīte;
- svaigi samalts baltais pipars.

Raksta turpinājums
Pagatavošana

1. Ar asa un plata naža palīdzību sagriežam lasi plānās strēmelēs, paralēli šķiedrai, lai zivs nesadalītos;

2. Sagrieziet dilles (īpaši smalki - diļļu kātus), pievienojiet saldo krējumu un sieru, un uzputojiet;

3. Uz darba virsmas uzklājiet pārtikas plēvi. Salieciet laša strēmeles tā, lai tās atrodas viena uz otru, aptuveni 1 cm. Pārberiet vienmērīgā kārtā dilles. Uzlieciet sakulto sieru. Uzmanīgi uzklājiet to pa visu laša virsmu vienādā līmenī. Izlīdziniet ar slapju galda nazi, apberiet ar pipariem;

4. Sarullējiet visu garā ruletē. Cieši ietiniet pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī uz 2 stundām. Tad noņemiet plēvi un sagrieziet nelielos gabalos. Lai tas izdotos vieglāk, izmantojiet asu nazi un pirms katra grieziena iemērciet to ļoti karstā ūdenī. Pasniedziet uzreiz, izdaiļojiet ar citrona šķēlīti;
Foto: cbc.ca
Ieteikums

Ja neuzskatāt sevi par lielu speciālistu zivs griešanā, nopērciet sagrieztu zivi, bet tas ietekmēs garšu. Var izmantot arī citu mazsālītu zivi, tai skaitā balto. Tādā gadījumā sieram pievienojiet sasmalcinātu redīsa mizu, tās sarkanā krāsa padarīs uzkodu interesantāku.
Laba recepte, vai ne? Atbalstiet mūsu portālu – dalieties!

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 21:48 26.12.2018mhm
kā ir sevi jānīst, lai tā izķēmotu...
0 0 12:05 26.12.2018didam
ak Dievs. Varbūt tad nemeklējiet sievietes, ja jau jūs tā jāliek mierā? Pārcelieties uz dzīvi uz vientuļas salas, un būs jums miers ;)
Secinājums viens - slima cilvēka pārdomas par to, ko viņš viskvēlāk vēlas....
0 0 23:53 18.12.2018Krista
Tā kā rakstīts, ka torti nevar sabojāt un nevar nesanākt, nolēmu izmēģināt. Tomēr ar musu kaut kas nesanāca. Uz 500 ml saldā krējuma 80g sausā pudiņa sanāca negarsiga miltaina masa. Nodomāju, varbūt kļūda gramos un vajadzēja tomēr 1 paciņu (40g).Pielēju vēl saldā krējuma. Miltaina garša nebija vairs tik izteikta, bet tomēr saglabājās. Krējums arī nesaputojās. Nācās izliet ārā, skriet uz veikalu pēc vēl saldā krējuma un želatīna.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2019