Torte – skaistule bez trūkumiem! Cept nevajag, šokolāde, iebiezinātais piens – lielisks rezultāts!

Advertisement
Advertisement

Mūsu komanda piedāvā šokolādes tortes recepti, kura ir ļoti garda un tikpat gardi izskatās. Bez miltiem un mīklas, olām, tas ir ideāls tiem, kuriem negribas ķēpāties ar cepšanu.


Kļūdīties gatavojot nav iespējams, sabojāt torti nav iespējams. Vienīgais, kam ir jāpievērš uzmanība – produktu kvalitāte.


Saldam krējumam ir jābūt pietiekami treknam, bet šokolādei ir jābūt tieši rūgtai, lai kompensētu MUSSa maigumu un iebiezinātā piena saldumu. Šķīstošais pudiņš paciņās ir atrodams, jebkurā veikalā garšvielu nodalījumā.

Raksta turpinājums - lapa #1
Šokolādes torte bez cepšanas

Lai Tevi nebaida garais ingredienta saraksts: tie visi atkārtojas! Pagatavošana – vienkāršāka par vienkāršu: izkausē, samaisi, ielej formā.

Sastāvdaļas pamatam

- 250 gr biskvītu cepumu;
- 200 gr rūgtās šokolādes;
- ½ gl. iebiezinātā piena;
- ½ gl. saldā krējuma (38%).

Sastāvdaļas MUSSam no iebiezinātā piena

- 500 gramu saldā krējuma (38%);
- 1 iepakojums (80gr) šķīstošā pudiņa;
- 2 ēdamk. iebiezinātā piena.

Sastāvdaļas glazūrai

- 150 gr rūgtās šokolādes;
- 150 ml saldā krējuma (38%);
- 50 gr sviesta.
Pagatavošana

1. Traukā savieno sastāvdaļas no pamata: šokolādi, iebiezinātā piena un saldā krējuma. Uzliec trauku uz uguns un, regulāri maisot, izkausē, līdz izveidojas vienmērīga masa.
Noņem trauku no uguns, kad šokolādes masa ir nedaudz atdzisusi, iemaisi cepumus, kuri ir saplēsti ne pārāk smalkos gabaliņos.
2. Tortes formā (24 diametrā) ieklāj pergamentu. Ja gribi torti ar ideālajām malām, ieliec formā konditorejas gredzenu. Ja tāda nav – nekas.
Izliec šokolādes masu ar cepumiem formā un izlīdzini, lai tā ir visās malās vienmērīgi.
3. Pagatavo MUSS no iebiezinātā piena: samaisi, tad uzputo saldo krējumu un šķīstošo pudiņu. Beigās pievieno iebiezināto pienu.
4. Ielej MUSS uz pamatni, izlīdzini. Ieliec torti saldētavā uz stundu.
5. Glazūrai izkausē šokolādi un sviestu, pieliec klāt saldo krējumu, un maisot, izkausē masu līdz viendabīgam stāvoklim. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un uzlej glazūru virsū MUSSam. Ieliec torti ledusskapī, lai glazūra sastingst.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 21:48 26.12.2018mhm
kā ir sevi jānīst, lai tā izķēmotu...
0 0 12:05 26.12.2018didam
ak Dievs. Varbūt tad nemeklējiet sievietes, ja jau jūs tā jāliek mierā? Pārcelieties uz dzīvi uz vientuļas salas, un būs jums miers ;)
Secinājums viens - slima cilvēka pārdomas par to, ko viņš viskvēlāk vēlas....
0 0 23:53 18.12.2018Krista
Tā kā rakstīts, ka torti nevar sabojāt un nevar nesanākt, nolēmu izmēģināt. Tomēr ar musu kaut kas nesanāca. Uz 500 ml saldā krējuma 80g sausā pudiņa sanāca negarsiga miltaina masa. Nodomāju, varbūt kļūda gramos un vajadzēja tomēr 1 paciņu (40g).Pielēju vēl saldā krējuma. Miltaina garša nebija vairs tik izteikta, bet tomēr saglabājās. Krējums arī nesaputojās. Nācās izliet ārā, skriet uz veikalu pēc vēl saldā krējuma un želatīna.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2019