Tu vēl nekad neesi mēģinājis šādu ēdienu no vistas gaļas! Atgādina maigu zivtiņu...

Advertisement
Advertisement

Vistas fileja ar Parmezāna sieru un garšvielu aromātu – nenoliedzami, viens no izmeklētākajiem ēdieniem. Aizmirsti par ilgu stāvēšanu pie plīts un nogurdinošu gaidīšanu! Mūsu recepte neprasīs no tevis daudz laika: kopējais pagatavošanas laiks aizņems 40 minūtes.

Raksta turpinājums - lapa #1
Vistas fileja, cepta sierā

Tev būs nepieciešams katls (noder arī jebkura dziļā panna) un sekojošās sastāvdaļas.

Sastāvdaļas

- 1 ēdamk. olīveļļas;
- 4 gb vistas filejas;
- sāls, pipari;
- neliels sīpols, kurš iepriekš sagriezts mazos kubiņos;
- sasmalcināta ķiploka daiviņa;
- 450 gr makaronu (vislabāk trubiņas);
- 2,5 gl vistas buljona;
- 40 gr sakapātu, konservēto tomātu;
- 1 gl sarīvēta Mocarella siera;
- 0,5 gl sarīvēta Parmezāna siera;
- 1 ēdamk. itāļu garšvielu maisījuma (tradicionāli tajā ietilpst: oregano, baziliks, ķiploks, sīpols, čabers un citronzāle);
- 4 gl sasmalcinātu spinātu.
Pagatavošana

1. Sakarsējiet traukā olīveļļu un ielieciet tajā vistas fileju. Uzberot sāli un piparus, atstāj uz vidējas uguns, līdz parādās zeltaina garoziņa ( 3- 4 minūtes uz katras puses). Pēc tam, noliec vistas fileju traukā.
2. Tad tajā pašā eļļā apcep sīpolu un ķiploku. Cep 3 minūtes.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 18:06Inese
Ko var muldēt....
0 0 12:51 24.08Ita
Pagājušonedēļ izcepu ļoti līdzīgas, tikai man nebija mannā bet milti, un vēl pieliku uz smalkās skaidiņrīves sarīvētu un viegli apceptu vidēju burkānu un smalki sagrieztu un arī viegli apceptu sīpolu. Kotletes ,,pazuda" neaptveramā ātrumā!
1 1 13:05 06.08Einars
Nu tāds bullshits :D

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © TikaiDaile.lv 2012 - 2017